1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welke drugs gebruik jij op dit moment?

Discussie in 'Drugs' gestart door Bal0n, 15 mrt 2006.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Had je nog lekker gespaced van het weekend?
   
 2. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

 3. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Echt wel :grin: Zie mijn report maar, als je er doorheen komt. :wink:
   
 4. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Inderdaad! Ik heb al een heuse XXL oefenset aangeschaft, een koffer met pijpmateriaal in alle soorten en maten. (Echt waar, lol.) Nu nog changa en pure DMT vinden en het pijpfestijn kan beginnen. ^^

  ... Nee, dat was geen vraag naar verkooppunten, en ook niet naar oefenmodellen. :’)

  Hoe hadden jullie de DMT gerookt eigenlijk?
   
 5. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Roze olifant
  We hadden een glazen pijp wat een gedoe was dat allemaal zeg lol
   
 6. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Echt hè! Kwantumchemie valt er volledig bij in het niet.
   
  Mezelf en acht.zes vinden dit leuk.
 7. Eve's drop

  Eve's drop Bewuste gebruiker

  Ik hoor een dinsdag dipje aankomen bij 8.6
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 8. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  Ik blijf ook maar naar de ideale manier zoeken hoor. Met glazen pijpje werkt het tot nu toe wel het beste maar vaak dus ook niet en dat is zonde van de DMT vind ik. Binnenkort ga ik het met "the machine" proberen :)
   
  acht.zes vindt dit leuk.
 9. verwondering

  verwondering Bewuste gebruiker Top Tripreporter

  Jezus, acht.zes, dat is niet niks geweest. Lekker aan het combineren geweest weer. Maar wat bedoel je met 0.9 DOC? 0,9 mg? Dat is dan weer een heel lage dosering. Merkte je daar nog wel iets van door de 1P heen?

  Ik heb zaterdagavond ook een leuke nacht gehad op 220 mg 6-APB gecombineerd met 15 mg 3-MeO-PCP. Heerlijk technofeestje gehad, dat had ik ook echt nodig. Die 3-MeO-PCP gaf het een heel aangenaam randje, fijne combinatie.

  Toen ik zondagochtend thuiskwam onverstandig gedaan door nog 3 keer een lijntje 3-MeO-PCP te snuiven. Want die 6-APB hield me toch nog klaarwakker. Eerst 22 mg, daarna 25 mg, en als derde nog een lijntje van 45 mg. Na die laatste lijn werd het wel heel erg heftig. Ik kon niet meer opstaan uit de bank en ik herkende mijn eigen huis niet meer. Geen moment out geweest, maar ik snapte er niks meer van. Mijn keuken was verdwenen, die was niet meer op de plek waar die normaal stond. Mijn bank was enorm lang geworden. Ik probeerde nog een inschatting van de lengte van het ding te maken door het aantal kussens te tellen, maar dat gaf ik op doordat ik alles toch dubbel zag en de kussens ook van plaats verwisselden. Mijn huiskamer was ook ineens erg groot geworden, het laminaat leek zich wel honderden meters uit te strekken.

  Ik heb een aantal keer geprobeerd berichtjes te versturen via mijn telefoon, maar die werd rubberachtig waardoor het intikken van een letter niet meer lukte, de telefoon veerde mee dus dat schoot niet erg op. De zon begon buiten te schijnen, en toen ik de gordijnen opendeed snapte ik niks van alle planten die in de tuin stonden. Waarom stonden die daar mij aan te kijken? En waarom bewoog er van alles in de tuin? Stemmen leken binnenshuis te zijn, ik was ervan overtuigd dat er mensen bij mij thuis waren, en zich verstopt hadden zodat ik ze niet kon zien. Ze hadden geen goede intenties en ik wilde dat ze weggingen. Dat deden ze niet.

  Het was bij vlagen fijn en bij vlagen eng. Ik ging even in bed liggen, en eenmaal daar versmolt ik met het bed. Het bed schommelde zachtjes. Ik bleef wakker maar wist niet meer dat ik in mijn slaapkamer was. Op de momenten dat ik mijn ogen opendeed had alles een felle geel-groene tint. Alles draaide ook zodat het te vermoeiend was om mijn ogen lang open te houden. Het kon me ook niet schelen waar ik was, ik was in ieder geval op een plek waar ik even rustig kon liggen en na kon denken. Wel vervelend dat ook daar mensen waren die mijn aanstaarden en in de gaten hielden. Na een uur - of 2 uur, 3 uur, 4 uur? - stapte ik uit bed en al steunend tegen de muren bereikte ik de bank en ging ik zitten. Even geprobeerd televisie te kijken, waar ik al snel geen energie meer voor had. Televisie kijken moest met één oog zodat ik het beeld niet dubbel zag. Ondertiteling kon ik niet snel genoeg lezen. De rest van de avond heb ik stil op de bank gezeten terwijl het buiten donker werd, en voelde ik me verschrikkelijk verdrietig, bang en eenzaam. Het greep me bij mijn keel, het deprimerende gevoel werd allesoverheersend en ik hoopte alleen maar dat deze dag snel voorbij zou zijn. Ik was bang dat dit voor altijd zo zou zijn.

  Mijn spieren in mijn hele lijf tintelden nog, mijn huid voelde als leer, en ik had het idee dat mijn hoofd eruit zag als dat van een honderdjarige. Ik besefte me dat ik de volgende ochtend een afspraak had dus stelde met veel moeite mijn wekker in en strompelde weer naar bed.

  Vandaag weer een beetje bijgekomen, hoewel nog erg moe. Al met al was het een mentaal vermoeiend tripje, met mooie maar ook met heel donkere momenten.

  Edit: al met al is het bijna een tripreportje geworden. Maar het staat nu al hier. Staat hier wel goed zo.
   
  KropSla, Psilocyloner en acht.zes vinden dit leuk.
 10. Realist

  Realist Belezen gebruiker

  Allereerste keer speed!
   
  Roze Olifant en Casaan vinden dit leuk.
 11. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @verwondering
  Ja, 0,9mg DOC was die zegel. Heb t bewust wat lager gehouden, maar was toch een tripdosering die volgens mij ook nog wisselwerking had met de LSD comedown.
  Vooral de lengte was verbazingwekkend, om half 3 in de nacht genomen dacht ik, en ik had nog CEV's toen ik ging slapen om ik dacht 22.00 maar ik moet er wel bij zeggen dat ik begin van de avond nog een sleutelpuntje 3meo-pcp had genomen lol.
  Overigens werd ik om 00.30 wakker en toen was ik pas weer nuchter, dat is dus 22 uur na inname lol.

  Qua doc heb ik nog 4 pillen van 2,5mg en 5 zegels van 0,9 dus in totaal 14,5mg. Das nog een paar flinke trips in de toekomst, buiten mijn 30 50ug LSD zegels, 5 100ug 1plsd, nog een 4 tal LSD zegels van hogere kwantiteit, 100mg 4 AcO-DMT en nog wat 4-HO Met.
  Ik kan dus nog wel even vooruit als het trippen betreft lol! :)
   
 12. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  Nou... als ik je afgelopen berichten zo lees kan het bij jou ook zo op zijn :tonguewink:
   
  Casaan en acht.zes vinden dit leuk.
 13. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Ik wacht op de forumcrew om mijn gebruikers status te inderzoeken
   
  Roze Olifant vindt dit leuk.
 14. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Moet jij niet een cursus rots en water gaan doen of zo?

  Edit: of jij dan 8.6?

  Edit: Misschien ook wel iets voor mij en @Avīci
   
 15. verwondering

  verwondering Bewuste gebruiker Top Tripreporter

  Het zal aan mij liggen, maar ik begrijp je opmerking niet zo goed?

  Ik heb het even moeten Googlen want ik had er nog nooit van gehoord.

  Rots & Water ®, een psychofysieke training voor jongens en meisjes voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs, speciaal onderwijs, jeugdhulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots & Water is een puur Nederlands programma, ontwikkeld door Freerk Ykema, dat momenteel in meer dan 30 landen wordt ingezet in de begeleiding van jongens en meisjes van 4 – 18+. De laatste jaren wordt Rots en Water ook ingezet bij vluchtelingenwerk. Zowel bij het COA in Nederlands als bij Fedasil in België worden werknemers in staat gesteld zich te laten scholen via de driedaagse basiscursus (en eventuele specialisaties).

  Dat gelezend hebbend snap ik hem nog steeds niet zo...
   
 16. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Heeft met weerbaarheid en zelf controle te maken. Ik ga mezelf inschrijven denk ik

  Humor is vaak maar moeilijk over te brengen, zeker via geschreven woord en wanneer de humor flauw bedoeld is.
   
 17. Avīci

  Avīci Bewuste gebruiker

  Ja inderdaad. Wat heb ik er eigenlijk mee te maken?

  Anyway, mag @Amfitamientje Power ook mee voor het winnaars-moraal?
   
  somshoog vindt dit leuk.
 18. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  van 4 tot 18+ jaar dus. Nou ben ik toevallig 18+ dus val ik in de doelgroep van dat rots en vuur gebeuren.

  Maar ik heb geen problemen met controle en het loslaten daar van en mensen als @Avīci zorgen er wel voor dat ik me nog steeds ontwikkel op het gebied van weerbaar zijn lol! :tonguewink:
   
 19. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Iedereen mag er bij .het is een groepsgebeuren
   
 20. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  2 mg etizolam
   
 21. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

 22. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  Eind van de middag wandeling gemaakt in de natuur en ergens halverwege een joint gerookt in combinatie met een Amarillio Sun blond biertje.

  en nu 15mg pep.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 23. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  Oxy van lannacher , deze werken nog beter als de oude OC van mundua. 20mg en ik ga al nodden bij deze. Benieuwd waarom deze de pijn beter bestrijd en ik zelfs 'high' wordt wat niet altijd handig is. Maar ja moet nu deze van de verzekering . Beste merk Oxy voor recreatief gebruik.

  Ook voor pijn maar dan niet teveel nemen..
  Als apotheker hoor je te zeggen het is exact hetzelfde met actieve stof. Maar deze werkt voor mijn gevoel 2x zo sterk.. en hoor dat ook terug van klanten.
  Appart
   
 24. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Twirley Bird
  Ik heb sinds zondag een bak 25i-bnome, en zag dat jij daar wel flink wat ervaring mee hebt. Welke dosering raadt je me aan?
   
  Twirley Bird vindt dit leuk.
 25. Twirley Bird

  Twirley Bird Bewuste gebruiker

  Rustige trip 500mics als je het heftiger wil kan je tot 1mg pg meer. Maar begin laag. Op welke wijze neem je het in ? Via de neus met een oplossing is makkelijker doseren en eventueel bijnemen omdat het na 5-15minuten al werkt. Onder de tong is bijnemen lastiger omdat het 30-45 minuten duurt voor het werkt.

  Geniet ervan ik vind het echt heerlijk.

  Een benzodiazepine is handig voor het geval je wat stijf staat. Maar net als LSD kom je in hyperspace met juiste dosering. Eten maken e.d lukt maar geniet vooral! Muziek maakt prachtige closed eye visuals met LoFi muziek. Of jou smaak muziek. Muziek is hemels ermee.

  PS oraal is het niet actief

  Enjoy maat!
   
  Laatst bewerkt: 21 mrt 2019
  acht.zes vindt dit leuk.
 26. acht.zes

  acht.zes Badass junkie De Leukste Thuis!

  @Twirley Bird
  Ik heb 2 flesjes neusspray, 1 van 20ml met totaal 21mg met 145-165mg per spray en een 30ml met 32mg totaal met 140-160mg/spray.

  Dus ik kan wel even vooruit lol!

  Benzo's hoef ik niet, ik hou t wel rustig. :)
   
  Laatst bewerkt: 21 mrt 2019
  Twirley Bird vindt dit leuk.
 27. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  380 mg 6 abp
   
  Laatst bewerkt: 21 mrt 2019
 28. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Ik heb pep gebruikt. Vraag me niet hoeveel want ik weet het niet.

  Normaal weeg ik netjes af en slik het. Zonet had ik geen zin om af te wegen en heb ik van een papiertje een buisje met een doorsnee van iets minder dan een centimeter gemaakt.

  Ik heb hier een grote zak gewassen pep met een doorsnee van ongeveer 15 cm. Het is van die superdroge plakkerige sneeuwachtige pep wat aan elkaar kleeft.

  Zelfs een lijntje leggen was te veel werk dus ik dacht wel even voorzichtig uit de zak te snuiven met mijn mooie buisje.

  Ik hield er geen rekening mee dat de pep aan elkaar kleefde. Nu heb ik een soort sneeuwbal van pep achter in mijn neus met een sneeuwstorm tot in mijn longen.

  Nou jaaaaaa. :sweatsmile:

  Ik ga me in elk geval niet druk maken of panikeren. Dat wordt een nachtje en een dagje een boek over de synthese van heel veel soorten amfetamine lezen met de radio aan. Organische scheikunde. Zelf BMK maken. Niet echt doen natuurlijk maar het is wel interresant.

  Als ik dit overleef (I will), (Yes I can) heb ik weer bewezen een echte pepwinnaar te zijn.
   
  Albedo vindt dit leuk.
 29. Roze Olifant

  Roze Olifant DF Staff Medewerker Moderator Top Tripreporter

  Ik ga al bijna over mijn nek van het idee. Vind pep (ja, ook - of juist - wanneer het knalzuiver is) een van de ranzigste drugs om te snuiven, laat staan een volledige lawine. Succes.
   
  Bas en Amfitamientje Power vinden dit leuk.
 30. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Dank je. Ik voel en proef dat het nog steeds naar beneden zakt. Dat was echt wel te veel. Ik heb het zakje gewogen en ik schat dat ik tussen de 600 Mg en 800 Mg heb opgesnoven.

  Onbegrijpelijk.Ik dacht echt dat ik zachtjes snoof. Misschien krijg ik dan toch spasmen en of tics door die pep.

  Nu rustig afwachten. Ik voel hem behoorlijk. Vandaag ga ik me niet meer druk maken om hart re sparen en niet te warm te worden.

  Gewoon lekker een boek lezen en maar genieten van de gevolgen van dit ongelukje.
   
 31. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  Oeps dat is best veel ja maar aan je naam te zien overleef je dit vast wel hoor maar slapen zal hem voorlopig niet worden nee :) .. Kan je niet nog snel even je neus snuiten? scheelt misschien toch weer een beetje
   
 32. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Neus zit verstopt en brand nog een beetje. De neus laat ik maar even rusten. Ik ben zo nu en dan wel hoge doseringen gewend maar die gaan dan niet in een keer via de neus. Ik overleef het wel hoor maar ik heb het er wel een beetje warm van.

  :sweatsmile:
   
 33. Huis89

  Huis89 Gast

  Hahaha ik wens je veel plezier
   
 34. Mezelf

  Mezelf Wijs gebruiker

  Haha ik zou het daar ook warm van krijgen ja :sweatsmile: . Probeer er toch maar een beetje van te genieten. Fijne nacht verder !
   
  Amfitamientje Power vindt dit leuk.
 35. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Je accepteert de gevolgen wel als een man, al is dat een onbedoeld vreemde uitdrukking in deze situatie denk ik:grimacing::kissingheart:


  En hoe houd je het binnen, het is niet dat ik snuiven vies vindt ofzo maar ik zou die hoeveelheid letterlijk niet naar binnen krijgen zonder half te stikken omdat alles je keel invliegt
   
 36. Pompen

  Pompen Bewuste gebruiker

  3,5 g wiet L
   
 37. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Dat ik de gevolgen accepteer als een man is inderdaad wel een beetje vreemde uitdrukking als je weet hoeveel ik er voor over heb gehad te zijn wie ik nu ben. Ik ben er blij mee en er ook trots op. Het is leuk.

  In 2019 is de uitdrukking “gevolgen accepteren als een man” zowieso wel een beetje vreemd. Wat stelt het in 2019 nog voor om een man te zijn in vergelijking met een vrouw? Vrouwen zijn gelijkwaardig aan mannen. Het idee dat mannen beter kunnen accepteren dan vrouwen is onzin.

  Zoiets gebeurt gewoon. Ik weet niet hoe ik het binnen houd. Het ging naar binnen en het kwam er gewoon niet meer uit. Ik weiger half te stikken omdat er iets mij keel invliegt. Met iemand die om het minste of geringste gaat stikken win je de oorlog niet.

  Die speedlawine neem ik zoals het is en die beetje vreemde opmerking neem ik ook zoals het is. Het zijn jouw woorden.

  Misschien vind je mijn feministische opmerkingen een beetje vreemd maar jouw opmerking gaf mij de kans
   
  Laatst bewerkt: 22 mrt 2019
 38. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Het was een geintje, no bad intentions. Edit : Even om hieraan toe te voegen : ik probeer je niet te dissen ofzo. Ik kan van jou vinden wat ik wil, dat gegeven doet er vrij weinig toe wat mij betreft:)


  Classy response though

  Sommige dingen overkomen je inderdaad maar een mg of 600 speed in mn neus overkomt me niet zo gauw, of heb je een gigantische gok met speciale opslagruimtes
   
  Albedo, Roze Olifant en Amfitamientje Power vinden dit leuk.
 39. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Ik zou overdrijven als ik beweer dat er hier gevaar voor een stofexplosie is omdat er amfetaminesulfaat door de lucht dwarrelt.

  Nee ik heb geen gigantisch hok met kluizen vol speed. Die 600 Mg zat gewoon in een zak(je) en het zak(je) was ook nog wel te tillen.

  P.S. Ik zie jou opmerking als grapje en vind het niet erg maar ik had wel even zin om het voor de vrouwen inclusief mezelf op te nemen.
   
  wonderalice, Roze Olifant en Zwijgrecht vinden dit leuk.
 40. Zwijgrecht

  Zwijgrecht Bewuste gebruiker

  Ik herinner me een bericht over naald+ballen en nu lees ik feministisch

  Ét Voila, Feminist-o-fobia
   
  Amfitamientje Power vindt dit leuk.
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...