1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Welke drugs gebruik jij op dit moment?

Discussie in 'Drugs' gestart door Bal0n, 15 mrt 2006.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. Game&Watch

  Game&Watch Belezen gebruiker Tripreporter

  Biertje! Al een klein maandje ofzo verder niks gebruikt. Wel lekker ga het volhouden tot de zomer en dan mooie festivalzomer beleven. :grin:

  Goede posts de laatste tijd in dit topic trouwens! Heel leerzaam
   
 2. Bas

  Bas Wijs gebruiker

  Jointje, Corona & een blikje Red Bull <33
   
  Paplepep vindt dit leuk.
 3. Paplepep

  Paplepep Belezen gebruiker

  5mg Etizolam genomen en nu een haze jointje, onder het genot van heerlijke hardcore :heartsuit:

  Dit stuk typen ging ook lekker sloom :tearsofjoy:
  Goed te pas in ieder geval! Heujj
   
 4. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  Ik doe eens gek... Ik heb speed gebruikt.
   
  Paplepep en Fenrir vinden dit leuk.
 5. Amfitamientje Power

  Amfitamientje Power Wijs gebruiker

  De bijwerkingen van de speed op dit moment zijn, nachtelijk ramen zemen en de vloer dweilen (stofzuigen was overdag al gebeurd)
   
  Een flunnie vindt dit leuk.
 6. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Capsule met speed.
  Op het oog gedoseerd.
  Ja ik ben echt bijna helemaal snuif-af en bom alleen nog. Bevalt echt beter! Doseren is misschien wat lastiger (zeker zonder weegschaal) maar alsnog bevalt het mij beter.
  Lest go for a nice evening!
   
 7. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Slechte coke (51% coke, 15% levamisole, 2% fenacetine + niet psycho actieve stoffen) door de aceton heen gehaald om nog tenminste 74% coke over te houden. Effect is al wat beter. Jammer van die 15% levamisole.

  Edit: ik heb het nog niet getest dus die 74% is meer een hoop dan wetenschap... Morgen een sample naar de GGD
   
  Laatst bewerkt: 15 mrt 2019
 8. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Coke wassen hoor je niet veel. Heb je veel aan gram weg gewassen?
   
 9. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Nog een klein bommetje erbij genomen na 1 uur en 15 minuten.
  Wil graag een lekkere volle speed ervaring weer eens maar ook weer niet (te)veel.
  Ik vind een teveel aan speed minder prettig als net aan te weinig eerlijk gezegd.
  Zou het komen door mijn adhd dat ik bij hogere dosering speed mij wel meer ongemakkelijk/gespannen voel maar het fijne effect niet echt beter of meer wordt?
  Speed is 73% en gewassen dus ligt niet aan de kwaliteit.
   
  Laatst bewerkt: 15 mrt 2019
 10. Techneut

  Techneut Belezen gebruiker

  Ik heb het ook wel eens hoor, dat ik me ongemakkelijk/gejaagd voel na uppers zoals speed of coke, en ik heb geen adhd...

  Veel plezier in ieder geval :)

  OT: Chardonnay wijntje
   
 11. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Ik ben bang van wel. Ik heb het niet gewogen voordat ik het filterde (wel moeten doen natuurlijk) maar hield ongeveer 2 gram over. Ik denk dat ik voor filtering (zeer ruwe schatting) zo'n 4 gram had. De fenacetine is er ieg wel uit, want ik kreeg een neus die voor uren verdoofd was. Alsof je je alleen maar bewust bent van je neus. Ha. Ook verstopte neus is weg (verstopping van de rest-versnijdingsmiddelen denk ik).
   
 12. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Thanks!
  Ja je hoort dat speed etc anders KAN werken bij adhd’ers en aanverwanten. De ene zegt dat het wel anders werkt bij adhd en andere weer niet.
  Mijn adhd symptoom constant nadenken en het “chaotische” van adhd is wel weg na speed. Rust in mijn kop!

  Proost!
   
  Laatst bewerkt: 15 mrt 2019
  Techneut vindt dit leuk.
 13. Techneut

  Techneut Belezen gebruiker

  Klopt! Ik ken iemand met adhd die zelfs na een kwart gram pep nog kan slapen dezelfde nacht, en hij is ook vaak meer in zichzelf gekeerd/rustiger dan wanneer hij nuchter is. Precies het omgekeerde van hoe het bij mij werkt.

  Kan ook zijn dat het met een uurtje weer over is dat gejaagde/ongemakkelijke gevoel! Dat het ff een tijdelijk iets is... Hoop het voor je in ieder geval! Ik heb dat gevoel eigenlijk alleen bij coke, daarom blijf ik daar ook liever vanaf.
   
 14. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Naja aan ene kant zonde dat de helft weg is maar het is wel beter denk ik. In principe heb je net zoveel coke en hoef je minder te snuiven voor het zelfde effect als de vieze coke.

  Bij mij brandde de coke wel in de neus en had dagen lang de Colombiaanse verkoudheid. Niet gewassen en was 63 of 68%, weet het niet meer.
  Heb maar zeer weinig ervaring hoor met coke, 4 a 5 keer of zo.
  Ik vind het te duur eigenlijk.
   
 15. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Oxycodon
   
 16. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Nooit een bommetje gehad. Ben bang voor overdosering omdat ik weinig ervaring met speed heb. Vind dat snuiven van speed maar smerig, zelfs nadat ik het gefilterd heb. Het proeft schoon, maar het is zó fijn (als poedersuiker) dat ik het maar heel zacht kan opsnuiven anders verslik ik me. Bij gefilterde coke heb ik dat niet. Maar dat zijn misschien de voordelen van de levamisole :wink:
   
 17. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Snap ik helemaal.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 18. Techneut

  Techneut Belezen gebruiker

  Ik heb trouwens nog wat keta liggen...weet niet of dat heel verstandig is na enkele wijntjes though
   
 19. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Ze zeggen dat Keta na alcohol gevaarlijk is en het je ademhaling zeer sterk kan onderdrukken.
  Bij hoeveel drank en hoeveel Keta dat is weet ik niet. 2 (normale) glazen wijn is denk niet veel maar ja, geen idee.
  Nog nooit Ketamine gebruikt.
   
 20. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Sterk versneden coke is niet best. Wanneer ik een neus hebt als pipo (tenminste dat voelt bij mij zo door de fenacetine verdoving) is zeer afleidend :grin: Het brandend gevoel dat je beschrijft heb ik nooit gehad maar wel van gehoord. Zo hoort coke sowieso niet te voelen, maar wat de versnijding is kan ik niet zeggen...

  Ik was trouwens altijd mijn neus een paar uur na gebruik, of sowieso voor slapen gaan. Gebruik daarvoor een jala neti potje, wat indiaas is (gebruik afkomstig uit yoga traditie). Lauw-warm water + een beetje zout (moet zo zout smaken als traanvocht) in een neusgat laten lopen en het er aan de andere kant uit laten lopen. Reinigt de neus en sinus. Doe ik het niet dan heb ik de volgende ochtend een verstopte neus of wat bloed in mijn neus. Kan dit iedereen aanraden. Het wordt ook in Ayurveda gebruikt, dus dit is een teken dat het niet schadelijk is om te doen.
   
 21. Techneut

  Techneut Belezen gebruiker

  Dat klopt wel, schijnt een gevaarlijke combi te zijn. Maar misschien stop ik zo wel na 2-3 wijntjes en neem ik later op de avond nog een puntje keta. Kijk het wel even aan!
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 22. DaveHagen

  DaveHagen Experimenterende gebruiker

  Glaasje bier
   
 23. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Dat gejaagde en strakke heb ik alleen als ik veel gebruik. Heb de eerste keer overschat en zo een 250-300 mg genomen en dat was eigenlijk niet lekker... 100-125mg is eigenlijk redelijk ideaal voor mij.
  Ik word ook rustiger van speed. Maar wel heb ik meer energie en fut dingen te doen of te bewegen. Maar het hoeft niet en is niet het adhd bewegen maar gewoon iets willen doen. Kan ook gewoon uren achter elkaar op de bank zitten bv. Dat kan ik normaal zelden, alleen als ik heel moe ben of veel geblowd heb.
  En slapen na speed? No way José.. Eten ook niet. Wel moet ik toegeven dat eten wel makkelijker gaat nu ik vaker speed heb gebruikt.
  Ik gebruik pas speed vanaf januari 2018. Het eerste half jaar of zo echt 1 en soms wel 2 hele nachten wakker! En eten en drinken de eerste 12 uren drama.. Volgende dag was eten zelfs nog moeilijk. Nu kan ik wel redelijk drinken al moet ik mezelf er wel aan herinneren. Gedwongen wat semi vloeibaars eten na een uurtje of 10-12. De volgende dag eet ik weer gewoon en slaap ook stukken beter. Al blijft de tweede nacht na speed qua inslapen net ff anders dan wanneer ik geen speed op zouhebben.
   
 24. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Ik ben gaan testen met bommetjes. Begonnen met een bommetje met de hoeveelheid van 2 lijntjes die ik normaal met snuiven nam er in. Daarna 1 tot 1,5 uur gewacht en hetzelfde bijgenomen. Etc etc.
  Nu weet ik ongeveer wat voor mij goed is. Ik weeg niks dus het nadeel dan is wel dat ik soms net een kleiner of groter bergje op mijn sleutel heb geschept dan ik dacht. (Ik schep met sleutel uit het zakje en stop t in capsules) Dan kun je of net aan te weinig of net aan teveel nemen. Maar het scheelt nooit heel veel.
  Bommen bevalt mij echt beter. Ik vind die geirriteerde neus enkele dagen echt vervelend en ik ben slecht in snuiven. De smaak is zo goor en de structuur van gewassen zuivere speed is idd zo mega fijn dat het zo mijn longen in vliegt. Ook heb je die goor smakende speed-slijm klodder niet in je keel bij een bom..

  Mijn neus spoelen met zoutoplossing doe ik ook altijd na snujven en zelfs tussendoor.
   
  Laatst bewerkt: 15 mrt 2019
  שמש vindt dit leuk.
 25. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Jointje panamahaze van een eigenkweker die zeker zijn best gedaan heeft om tot een volle dikke bloem te komen. Aardig sterke sativa met een stevige high. De high schijnt ook lange tijd aan te houden door het hoge thc percentage dus zal zeker leuk zijn voor de film straks. Voelt eerder als mellow sativa terwijl je eerder energie zou verwachten bij dit soort sterke haze.
   
 26. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Is het thc gehalte niet té hoog? Er moet bij mij wel wat thc in zitten maar niet zo een mega super sterke. Sativa is ook mijn favo. Er zit zeker ook in Sativa soorten verschil in energie krijgen of vrea worden. In mijn optiek komt dat niet alleen door hogere thc.

  Geniet er van! Ik neem later een klein jointje erbij. Heb weer de standaard huiswiet gehaald en nu even niet en nieuw of speciaal soortje. Ff mijn standaardje haha.
   
 27. PsyTekZ

  PsyTekZ Badass junkie Tripreporter

  Tot 23% wat evenwaardig ligt aan een Silverhaze. Best pittig hoog maar voelt niet zo aan bij deze wiet. De supersilver ben ik bijvoorbeeld best euforisch en energiek van.

  Geniet er van. Leuk dat je nog kan genieten van het standaard wietje. Bij mij doen die jammer genoeg nog weinig zelfs na een immens lange tijd niets roken ^^.
   
 28. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Ik noem het hun huiswiet maar zij hebben het wel een naam gegeven. Ik ga de naam niet zeggen want het heet alleen daar zo en alleen zij verkopen het en anders weten mensen misschien waar ik t haal snap je?
  Maar zij hebben m zelf een naam gegeven en is een heel goed en redelijk sterk mix (sativa/indica wietje. Niet zoals je vaak dan hebt dat je bijna een Thai soortje krijgt. Tis echt een volwaardig wietje. Natuurlijk wat minder sterk als een Silverhaze of super silverhaze soorten etc. Maar ik vind de smaak en geur gewoon heel fijn.

  Edit:bovendien is een mixsoortje mijn favo en rook ik een sativa af en toe.
   
 29. AphexTwin

  AphexTwin Bewuste gebruiker

  Geen idee of het door je ADHD komt.
  Ikzelf heb ADD en ik herken wel wat je zegt.
  Ik veronderstel dat het ook afhankelijk is van wat je maar gewend bent qua dosis en jouw (lage) frequentie van gebruik.
  De weinige keren dat ik speed gebruik, neem ik het ook oraal in via een capsule. Werkt ook bij mij beter dan snuiven.
  Hier ook gewassen 73% btw.
   
 30. De Dunne

  De Dunne Badass junkie

  Laag doseren doe ik zeker. Als ik soms die hoeveelheden lees hier op het forum wat sommige anderen “weg nakken” op een avond/nacht dan val soms om van de schrik! Gewenning zal zeker een rol spelen maar als je om de paar weken of om de paar maanden gebruikt (zoals ik) dan kun je de dosis laag houden.

  Mijn max van de 73% speed op 1 avond/nacht was ongeveer (schat het want heb geen weegschaal) 250mg-300mg. Beginnersfoutje :grimacing:. Nou sowieso voor thuis is mij dat veel en veel teveel. Was op een gegeven moment bijna niet leuk meer zo strak stonden mijn spieren, ook zweten en onrustig etc. Dat overheerste het fijne speed effect flink. 2 nachten niet geslapen en 24 uur zo goed als niks gegeten.

  Wel denk ik dat als ik eens voor het eerst op een festival of op een feestje met veel mensen en muziek speed zou nemen ik wel hoger zal doseren dan mijn 100-125 mg. Waarom weet ik niet maar ik heb het idee dat ik dan wel meer “kan hebben” en meer wil.
   
  שמש vindt dit leuk.
 31. שמש

  שמש Wijs gebruiker

  Hoe lang duurt het eigenlijk voordat speed / coke geheel door het neusslijmvlies is opgenomen? Ik wacht zelf altijd een paar uur vooraleer ik mijn neus spoel omdat ik anders mogelijk coke verspil... maar misschien is dit overdreven... Speed is natuurlijk goedkoop dus maakt minder uit of je een deel wegspoelt voordat alles is opgenomen. Misschien wordt het ook wel sneller opgenomen in je slijmvlies en bloed?

  Vind dit wel een aardig (maar summier) artikel over coke, maar helaas staat er niets over hoe lang gehele absorptie in het slijmvlies duurt https://www.jellinek.nl/informatie-...ine-basisinfo/opname-werking-afbraak-cocaine/
   
  Laatst bewerkt: 16 mrt 2019
 32. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Net mdma (~90 mg) ingenomen. Was alweer meer dan een halfjaar geleden.

  Voel 'm nu lichtjes opkomen. :grimacing:
   
  Rupsen God ❤, Casaan, PsyTekZ en 2 anderen vinden dit leuk.
 33. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Voor mij is het ook alweer 7 maanden geleden. Binnenkort ook maar weer is nemen :)

  Heel veel space-plezier vannacht! :)
   
 34. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  O man hij gaat echt geweldig hier!

  Zo blij dat ik dit gedaan heb!
   
  Avīci, KropSla, AphexTwin en 3 anderen vinden dit leuk.
 35. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Ben jij al kampioen in kaakschaaten?
   
 36. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Je mist een s!
   
  MDMAZING vindt dit leuk.
 37. Mindless

  Mindless Badass junkie Zweefkees Emeritus Mod Top Tripreporter

  Nee heb ik opvallend weinig last van deze keer!
   
 38. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Waarom zo blij Mindless? Ik neem aan dat je solo je 90mg doet?
  Ik vind het ook heerlijk om alleen een beetje M te doen trouwens, als je zin hebt, laat maar weten wat het voor jou is
   
  MDMAZING vindt dit leuk.
 39. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  hahahahaha sorry, ik ga ook lekker op de oxycodon.
   
  Casaan vindt dit leuk.
 40. Casaan

  Casaan Bewuste gebruiker Tripreporter

  Of je hebt een s en a te veel.

  kaak scaten

  OUWE ALTO!
   
  acht.zes vindt dit leuk.
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...
Vergelijkbare Topics - Welke drugs gebruik
 1. Waanzinpriester
  Reacties:
  12
  Weergaven:
  1.683
 2. randomd00d
  Reacties:
  70
  Weergaven:
  12.729
 3. Pammer
  Reacties:
  341
  Weergaven:
  33.000
 4. dollegekske
  Reacties:
  78
  Weergaven:
  6.253
 5. psych-out
  Reacties:
  69
  Weergaven:
  7.606