1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Opname Nutsss !

Discussie in 'Drugs' gestart door popiejopie, 7 mrt 2010.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. popiejopie

  popiejopie Experimenterende gebruiker

  Of er ooit een boek komt weet ik niet, maar ik ben het helemaal met je eens. Naast een hoog-intelligent persoon was Nutsss ook nog eens een bijzonder amusant schrijver. Mede door zijn woordenschat en inlevingsvermogen wist hij een blog eenvoudig naar een hoger nivo te tillen!

  Wij hebben hem gisteren bezocht en nog steeds is hij de behulpzame man die niet weet waarom hij daar zit. Hij snapt overigens ook niet waarom de andere patienten daar zitten. Wel is hij van plan om als hij weer vrij is de gezondheidszorg aan te pakken, want dit kon toch allemaal niet. Typisch Nutsss...

  Ik moet toegeven dat de gesloten afdeling een oud, vuil en verwaarloosd gebouw is waar ik persoonlijk zelfs geen huisdier in zou laten verblijven!!! Maar... ze beginnen binnenkort met opknappen....

  Voorlopig weigert hij alle medewerking dus is het voor de begeleiders een moeilijk persoon. Hij weigert medicatie en neemt de gesprekken met de artsen niet serieus. Dit vertraagt alleen het hulp-proces, maar dat beseft hij toch niet. Praten met hem is zinloos want hij beschuldigd alles en iedereen ervan dat hij onterecht opgesloten zit.

  Hij zei o,a, dat er helemaal niets te krijgen was daar. zelfs geen colatje of zoiets. Alleen water! Tijdens onze aanwezigheid vroeg een andere patient daarentegen om cola en kreeg deze later ook incl. chips!!

  De koffie is inderdaad op "de bon" of zoiets, maar ook daar zal een reden voor zijn. Het zal allemaal horen bij de behandeling ga ik nog maar even vanuit. Het is in ieder geval geen prettig gezicht en emotioneel zwaar om hier doorheen te moeten.

  We hopen dat hij snel weer iets beter wodt zodat hij naar een ander afdeling kan...
   
 2. Drientje

  Drientje DF-koning

  Tsss, net alsof jij weet waar je over praat.
   
 3. cropp

  cropp Badass junkie

  +1

  je leest toch wel dat deze jongen hier net ook aan onderdoor gaat?

  @popiejopie & nutsss!, sterke en succes, vanuit het forum krijgt hij alle medeleven en steun, vertel hem dat maar als je hem spreekt...
   
 4. Miss Kittin

  Miss Kittin Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  Zo, die is raak! Beetje makkelijk, dom en kortzichtig om dan gelijk maar iemands familie de schuld te gaan geven. Alsof jij het allemaal zo goed weet... :rolleyes: Niet dus!
   
 5. Drientje

  Drientje DF-koning

  Overigens weet ik dat er iemand van dit forum hem ontzettend heeft geholpen. Iemand die zelf kleine kindjes heeft en die elke dag heen en weer reisde met de auto om bij Nutsss te gaan stoffen en dweilen en hem op andere gedachten probeerde te brengen. Ze is zelfs drie maanden bij hem ingetrokken omdat ze het zo sneu vond dat zijn kinderen de dupe werden van zijn gedrag, en dit was al ergens in 2005-2006.

  Iedereen in zijn omgeving heeft hem geprobeerd te helpen maar iemand die overtuigd is van zijn gelijk (in dit geval bizarre wanen) help je niet door dingen voor die persoon te doen, die help je door die tegen zichzelf te beschermen.
   
 6. Exceptional Insight

  Exceptional Insight DF-koning Emeritus Mod

  Ik vind het knap dat er nog serieus geantwoord wordt op deze kleuter. Kudo's.
   
 7. popiejopie

  popiejopie Experimenterende gebruiker

  Klopt inderdaad. Zij was er ook bij toen mij de deur gewezen werd door nutsss! En toch bleven we helpen, want daar ben je familie voor!

  Maar wat mij betreft is het familie-gedoe nu wel besproken.
  Look towards the future!!!
   
 8. cropp

  cropp Badass junkie

  gast, ik heb echt respect voor je, nogmaals, sterkte...
   
 9. Brandon

  Brandon Bewuste gebruiker

  veel sterkte !
   
 10. moertje

  moertje Newbie

  Ook van hier veel sterkte gewenst, lijkt me knap lastig om zo langs de lijn af te moeten wachten.....
   
 11. lysergine25

  lysergine25 Badass junkie Tripreporter

  Mijn hart en mijn diepe respect gaan uit naar de familie van Nutts, om voor je broer te zorgen is niet niets, het is een zeer zware opgave een familie id te detoxen.

  Ik heb Nutts een enkele keer ontmoet, en het verhaal is helaas zo als het is beschreven.
  De amfetamine heeft hem gesloopt tot op de laatste tolerantie grens was overschreden.

  Deze topic is goud waard, een voorbeeld hoe je je broer kan verliezen op een bal pep.
  En hoe iemand in zichzelf blijft geloven ondanks dat ie op straat woont en uiteindelijk in een gesloten inrichting zit.

  Mag ik je vragen hoe je de rechter dan zover krijgt ?
  Was dit een gedwongen opname ?
  Als er iets is wat ik voor Nutss of jullie kan doen laat het dan maar weten.
  Dit soort berichten werken op mij veel dieper in dan topic waarin iemand ons beloofd 3 maanden niets te nemen en al faalt na een week.

  Jopie ik heb 2 broers ze aan beiden dood aan de heroine, dus er is altijd hoop, het gras is altijd groener bij de buren.

  Groetjes

  Bonie
   
 12. Hislordship

  Hislordship Wijs gebruiker

  Heel veel sterkte!
   
 13. Exceptional Insight

  Exceptional Insight DF-koning Emeritus Mod

  Misschien is het nog vroeg, maar ik ben toch benieuwd of er al kleine veranderingen zijn. Ziet hij bijvoorbeeld al dat ze hem willen helpen?
   
 14. deadlock

  deadlock Badass junkie

  Dit kan ik alleen maar beamen. Ik ken Mars al jaren en bleef onder andere door sporadisch contact met Djo de afgelopen twee jaar nog wel op de hoogte van het hoe en wat.

  Naar wat ik begrepen heb was zo'n beetje iedereen in zijn omgeving (dus niet alleen jullie als familie) alle alarmklokken aan het luiden. En ook al heel lang.

  Ik ben helaas met eenzelfde procedure bezig voor een familielid maar ik weinig hoop dat daar ooit nog verandering in komt.
   
 15. Cuppie

  Cuppie Experimenterende gebruiker

  Heftig topic, als experimenterend "gebruiker" drukt dit je toch wel even met de neus op de feiten en wordt de schaduw kant van drugs belicht.

  Sterkte.
   
 16. Flameon

  Flameon Badass junkie

  Hoe is het nu met nutss?
   
 17. Exceptional Insight

  Exceptional Insight DF-koning Emeritus Mod

  Ik kreeg van 't weekend bericht van zijn broer. Hij beseft nog niet wat er allemaal aan de hand is.
   
 18. Flameon

  Flameon Badass junkie

  Cherm, lijkt dan toch wel flink beschadigd?!
  Waar zijn die verhalen van nutss eigenlijk te lezen?
   
 19. Exceptional Insight

  Exceptional Insight DF-koning Emeritus Mod

  Er zit tegenwoordig een slotje op z'n blog.
   
 20. Solidius

  Solidius Badass junkie

  http://webcache.googleusercontent.com/s ... dpress.com

  Best wel zielig eigenlijk, maar hij heeft in ieder geval geen last meer van z'n buren XD
   
 21. Exceptional Insight

  Exceptional Insight DF-koning Emeritus Mod

  Ja, ik wist dat het in de cache van google nog wel terug te vinden was, maar ik weet niet of het de bedoeling was dat dat gepost zou worden :)
   
 22. popiejopie

  popiejopie Experimenterende gebruiker

  ff een kleine update mbt de opname van Nutss! Helaas nog steeds weinig verandering te melden. Zijn complot-theorie is nu opgegaan in het voorbereiden van een enorme casus tegen de overheid en alle misstanden in de gezondheidszorg. Hij heeft zichzelf voorgenomen om als "lijsttrekker" van de gesloten afdeling het systeem aan te gaan vechten. Typisch Nutss! Het enige wat hij altijd heeft willen doen is de wereld verbeteren.

  Ook wat betreft de hulpverlening ervaren wij als familie niet echt progressie. Gesprekken zijn er niet of nauwelijks en voor zover wij hebben kunnen nagaan is er geen volwaardig psychiater aanwezig op zijn afdeling! Hij zit nog steeds op een afdeling om af te kicken, maar wegens geldgebrek was hij al maanden niet meer aan de pep. Hij moet begeleiding krijgen en hulp en niet weggestopt worden zonder adeqate hulp. Hopenlijk ziet de hulpverlening dit ook snel in.

  Ook goed nieuws te melden:
  Zijn gemeente heeft een appartement beschikbaar gesteld in een andere buurt waar hij straks hopenlijk een nieuwe start kan gaan maken. Waarschijnlijk zal hij daar in de toekomst enige tijd kunnen gaan verblijven met meldingsplicht en verplichte deelname aan diverse programma's. Maar zover is het nog niet....

  Verder wil ik nog wel iedereen bedanken voor de reacties op dit forum. Ik wil nogmaals benadrukken dat ik dit topic niet schrijf omdat ik drugsgebruik veroordeel, maar enkel en alleen omdat het voor mij ook een uitlaatklep is aangezien de meeste mensen niet weten hoe het voelt om eens lekker stoned te zijn. Zelf heb ik ook gebruikt (XTC) en heb daar nooit nare ervaringen mee gehad. Ik vind dat correct gebruik ook een aanvulling kan zijn in je leven.

  Neemt niet weg dat ik ook een waarschuwing wil laten uitgaan voor overmatig gebruik. Nutss! is niet alleen door de drugs in deze situatie terechtgekomen en het is niet alleen de PEP geqweest die hem paranoya hebben gemaakt. Hij heeft het altijd in zich gehad, maar door de pep is zijn paranoya "getriggerd" en is hij in deze psychose terechtgekomen. Eerst met vlagen en later 24/7. Zijn belevingswereld is totaal anders dan de onze terwijl hij nog steeds super-intelligent is! Hij heeft er ook geen besef van waarom dit allemaal nu gebeurd!

  Ik ben niet zo vaak op het forum maar zal jullie op de hoogte houden...
   
 23. Hislordship

  Hislordship Wijs gebruiker

  Ik hoop dat ie snel inziet dat ie hulp nodig heeft.
  dat er geen volwaardig psychiater aanwezig is vind ik wel raar :confused:

  Gelukkig dat de gemeente goed meewerkt.

  Suc6 en sterkte! :)
   
 24. Elohtibbar

  Elohtibbar Badass junkie

  Inderdaad schandalig dat er geen fatsoenlijke psychiater aanwezig is, heeft Nutsss toch gelijk met dat hij de misstanden in de gezondheidszorg wil bevechten. :wink: Ik hoop dat hij na verloop van tijd toch echt gaat inzien dat er niemand achter hem aan zit, dit gun ik echt niemand. Succes en sterkte met alles!
   
 25. popiejopie

  popiejopie Experimenterende gebruiker

  ff een update:

  Nutss!! heeft een aantal vrijheden verkregen en werd op afdeling 2 geplaatst. Kon hij zo nu en dan eens een stukje gaan wandelen ofzo. Helaas was dat slechts van korte duur want hij ontvluchtte telkens de kliniek waardoor hij weer op zijn oude afdeling zit.

  Inmiddels heeft hij niet meer weten te verbergen dat hij psychotische waanbeelden ziet, want de begeleiding geloofden niet dat zijn medepatienten in werkelijkheid bekende schrijvers ofzo waren die hem volgden.

  Ze beseffen nu tenminste de ernst van zijn situatie....

  wordt vervolgd...
   
 26. Djo

  Djo Badass junkie

  Vernam het nieuws!
  Heb het mede van heel dicht bij meegemaakt en zijn eerste psychose was 31-03-2007!!!! Dus doe maar 3 jaar!!!! En ik heb het recreatieve gebruik bizarre wendingen zien nemen tot recreatief veelverbruik!
  Ik weet nog dat ik uit mijn bed werd gebeld door hem! Het ging van kwaad tot erger!
  Ben door bezorgdheid blijven zorgen, maar het was idd altijd allemaal nooit zijn schuld en het was nooit goed!
  En een aantal met mij vormden een komplot tegen hem volgens hem!
  Dit is EINDELIJK de juiste oplossing en PopiJopi ik heb het er vaak met je over gehad, maar het was machteloos!
  Dat hij op straat leefde, das echt wel heel in en in triest allemaal!

  Heel veel sterkte en hopelijk gaat hij het zelf EINDELIJK ook inzien!
  Moge de eerste stap hierin gezet zijn!
  De enige methode achter slot en grendel, helaas pas toen het al in uitermate vergevorderd stadium was!
   
 27. Flameon

  Flameon Badass junkie

  Djo, respect voor je handelen!
  Ik hoop dat nutss snel beter zal worden..... of goed behandeld zal worden.
  Heeft hij een RM?
   
 28. Solidius

  Solidius Badass junkie

  ...Of Abraham -al dan niet met verkregen mosterd- Moszkowicz als advocaat om zijn betreffende casus in spé tot een glorieuze overwinning te begeleiden?
   
 29. Djo

  Djo Badass junkie

  Nou, respect verdien ik nou ook weer niet, (maar toch bedankt! :wink: ) want het was echt een slechte tijd, die ik echt ver achter me heb gelaten, ik hielp mee met zijn huishouden als ik er was, maar de familie heeft helaas de allerslechtste tijden mee moeten maken/en maakt nog mee. De laatste keer dat ik iets van hem gehoord heb was vorig jaar toen hij me belde op mijn verjaardag erg verward en zeer zacht pratend. Mijn gsm was toen bijna leeg, maar hij bood zijn excuses aan voor alles, zo was hij dan wel en of we de poorten konden openenen.
  Het enigste wat ik nu wel echt heel vaak heb, zijn de viruslinkjes met afz. van hem!
   
 30. Liesette

  Liesette Bewuste gebruiker

  twee dikke vette pluimen voor de mensen die Nutss in de gaten houden en hem echt helpen.
   
 31. Miss Kittin

  Miss Kittin Badass junkie Emeritus Mod Tripreporter

  @ djo: die viruslinkjes ontvang ik ook continue van hem. Meer hoor ik ook niet meer van hem.
   
 32. Harderstyles

  Harderstyles Bewuste gebruiker

  Zoals hierboven al werd gezegd, als beginnend gebruiker is dit toch wel effe een eye-opener. Ik hoop dat het inmiddels weer wat beter gaat met Nutsss. Wat is nou eigenlijk de bedoeling? Om zijn psychose in goede banen te leiden en voorkomen dat hij zichzelf (en evt. anderen) in problemen brengt of is er nog kans op "genezing"? Heel veel sterkte in ieder geval!
   
 33. angie123

  angie123 Bewuste gebruiker

  Djo ist maar net!!!! AMEN!!!
   
 34. angie123

  angie123 Bewuste gebruiker

  Ja die "virus dingetjes" krijg ik idd ook
   
 35. angie123

  angie123 Bewuste gebruiker

  In mijn begin tijd hier op het DF heb ik heeeeeel veeeel met Nuts gesproken. Het waren altijd hele leuke, interessante en diep gaande gesprekken. Gek genoeg deed hij mij erg aan mijn (overleden) broer denken. We hebben daar ook veel over gesproken. Mijn broer is heel lang verslaafd geweest en heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt, omdat hij niet meer tegen zijn verslaving wilde en kon vechten.

  Op een gegeven moment heb ik ook het contact verbroken met Mars omdat er niet meer mee te praten viel. Hij was helemaal "para" en dacht dat ik hem zou aangeven of dat er iemand aan het mee lezen was op mijn computer of zo. Toch probeerde ik wel af en toe een teken van leven op te vangen hier op DF. Maar het bleef heel lang stil rond de persoon Nutss aka Mars.

  Ik ben altijd bang geweest dat ik te horen zou krijgen dat Nuts/Mars er ook een einde aan had gemaakt. Gelukkig krijgt hij nu eidelijk hulp en ik hoop echt, uit de grond van mijn hart dat hij het gaat redden. Het zal een hele lange weg voor hem en zijn familie zijn en die weg zal eindeloos zijn. Helemaal kom je er nooit meer vanaf, maar ik hoop dat er een tijd komt voor jullie dat het beheersbaar is en dat hij weer een goede vader/broer en vriend kan zijn en dat hij vooral weer zichzelf kan zijn!! Laat schrijven en schilderen zijn volgende verslaving zijn, zodat mensen weer volop kunnen genieten van zijn creatieve chaotische geest

  Heel veel sterkte en ik neem nog een boterham met pindakaas op onze "ouwe Nutss"

  Liefs van Angie :wave:
   
 36. Flameon

  Flameon Badass junkie

  Stomme vraag misschien .... maar hoe oud is nutss eigenlijk?
  Las hier iets van kids?
   
 37. Deranged

  Deranged Badass junkie

  Wat ik me afvraag is hoe ze het denken te gaan aanpakken als simpelweg de amfetamine neerleggen en wat slaap pakken allang geen oplossing meer is en er maar geen progressie in lijkt te zitten.

  Ik ben echt benieuwd, hoe repareer je zo iemand eigenlijk?

  Ik heb deze man ooit persoonlijk gekend en zou oprecht erg graag zien dat hij hiervan herstelt, en nog veel mooier zou ik het dan vinden om hem weer eens te spreken.

  Ik hoop echt op het allerbeste maar vraag me dus ten zeerste af hoe ze het denken te gaan bewerkstelligen, zoiets.
   
 38. Flameon

  Flameon Badass junkie

  Onderliggende problemen aanpakken, WAAROM gebruikt iemand
   
 39. Deranged

  Deranged Badass junkie

  Ik vrees toch dat jij de plank momenteel niet een klein beetje geheel misslaat, en net als de mannen in witte jassen een aantal jaar over tijd bent.

  Maar onthou:

  Ken gebeuren.
   
 40. Flameon

  Flameon Badass junkie

  Als dat jou mening is..... heb ik daar respect voor, als je niet in die wereld werkt kun je het ook niet precies weten :wink:
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...
Vergelijkbare Topics - Opname Nutsss
 1. 2cbarbeque
  Reacties:
  1
  Weergaven:
  278
 2. missWappie
  Reacties:
  5
  Weergaven:
  1.379
 3. Weekly
  Reacties:
  3
  Weergaven:
  892
 4. PsyTekZ
  Reacties:
  146
  Weergaven:
  19.268
 5. rudolf
  Reacties:
  158
  Weergaven:
  54.163