1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat is je (seksuele) geaardheid en ben je daar blij mee?

Discussie in 'Voeding, gezondheid, liefde, seks en relaties' gestart door De Dunne, 23 okt 2018.

?

Mijn seksuele geaardheid is:

 1. Hetero

  49 stem(men)
  71,0%
 2. Lesbisch

  1 stem(men)
  1,4%
 3. Homo

  4 stem(men)
  5,8%
 4. A-seksueel

  0 stem(men)
  0,0%
 5. Bi-seksueel

  12 stem(men)
  17,4%
 6. Panseksueel

  1 stem(men)
  1,4%
 7. Transgender (alles wat daar onder valt)

  1 stem(men)
  1,4%
 8. pedofiel

  1 stem(men)
  1,4%
 9. Ander, namlijk: (reageer hier onder)

  0 stem(men)
  0,0%
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius Smartshop headshop cannabis seeds
Azarius vaporizers and accessories
 1. Rayyar

  Rayyar Bewuste gebruiker

  Kortom, met "Drugsforum's Junky Dating" zal het waarschijnlijk nooit veel worden. Het idee was leuk; maar de aftandse DF leden (30 maar ziet er uit als 60, haren komen in plukken los, mager, neusschotje weg, psychotisch) hebben individueel zo'n zelfhaat ontwikkeld dat het opstellen van een contactadvertentie waarschijnlijk tot teveel zelfbewustzijn leidt wat weer een reeks aan zelfmoorden tot gevolg gaat hebben.
   
  Laatst bewerkt: 8 jan 2019
  Anunnaki vindt dit leuk.
 2. Fenne

  Fenne Experimenterende gebruiker

  *leest schuin door alle pagina's heen*

  Ik ben hetero. Maar ik geloof in sexual fluidity. Dat mensen in meer of mindere mate heen en weer glijden op een schaal. Ik geef de links en dan kunnen jullie zelf lezen. Ik leg bagger uit :laughing:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Kinsey_scale

  https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual_fluidity

  Ik vind mannen het leukst en het lekkerst. Sex met een vrouw spreekt mij ook aan, alhoewel ik het nog nooit gedaan hebt. Wel gezoend en het is fijn en lekker. Net zo lekker als met een man. Sex, intimiteit met iemand is gewoon leuk. Een relatie met een vrouw zou ik geen nee tegen zeggen....Als ik verliefd raak op een vrouw, waarom niet. Het is nog niet eerder gebeurd. Wat ben ik dan van geaardheid?

  Ik vind denken in hokjes zo beperkend. Maar blijkbaar is het nodig om het soort van te kwantificeren
   
  Rebell, Anunnaki, Eik en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 3. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  ‘Bi-schierig’, maar dan een tikje meer? :wink:
  Wie weet kom je daar pas echt achter na seks/relatie met een vrouw. Maar helemaal met je eens, waarom moet het altijd in hokjes. Er zijn zoveel tussenvormen mogelijk. Nergens voor nodig. Dat hokjesstoppen is iets wat de maatschappij graag wil. Sommige dingen moet je ook gewoon helemaaaaaaal niet willen kwantificeren.

  Ze zouden hun tijd beter steken in het kwantificeren van LSD-zegels. :tongueout: Dat dan weer wel.
   
  Anunnaki, Eik en Fenrir vinden dit leuk.
 4. Fenne

  Fenne Experimenterende gebruiker

  Stop je mij nu in het hokje van 'bi-schierig, maar dan een tikje meer?' :rage: :tonguewink:
   
  Anunnaki en Roze olifant vinden dit leuk.
 5. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis!

  Leuk woord he? :tonguewink:
   
  Roze olifant vindt dit leuk.
 6. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Haha, opzich nog wel een leuk hokje, toch. ^^ Als zij hokjes maken mogen wij er ook (leukere) hokjes bij verzinnen. :wink:
   
  Fenne vindt dit leuk.
 7. Eik

  Eik DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  @Fenne

  Helemaal met jou en @Roze olifant eens dat het hokjes denken niet echt nodig is. Ik zou zeggen geniet gewoon lekker van de mannen die je tegenkomt en probeer gewoon een keer hoe het is met een vrouw. Ik zie sex als iets dat vooral positief is en zou het uit nieuwsgierigheid wel eens met een man willen doen. Probleem is alleen dat ik me echt totaal niet seksueel aangetrokken voel tot mannen dus ik denk niet dat het daar ooit van gaat komen enkel om die nieuwsgierigheid te bevredigen. Vrees dat ik genetisch toch teveel hard-wired ben als hetero.

  P.S. In het kader van hokjes-denken: wordt dit niet gewoon "Bi-curious" genoemd? Vrij vertaald naar het NL zou je dan inderdaad bi-schierig kunnen zeggen :sunglasses:
   
 8. Fenne

  Fenne Experimenterende gebruiker

  Iedereen moet doen waar hij/zij goed bij voelt :) Wil je een hokje, prima. Kies uit de bestaande of we verzinnen er een. Lekker met franjes, lichtjes en planten :smiley: Ik wil alleen zeggen dat geen hokje ook goed is, lekker belangrijk zo'n hokje. Of je nou 50/50 (hoe kan je dat überhaupt kwantificeren) op mannen en vrouwen val. Overwegend op mannen of op mannelijke vrouwen, vrouwelijke mannen.

  Ik wil niet hiermee de discussie dood maken. Alleen uit het hokjes denken komen. Het voelt beperkend en geeft ruimte tot oordelen. Want als hetero, kan je niet een keer (of 2x, 3x etc) op iemand van hetzelfde geslacht vallen. Want je bent hetero. Als je als bisexueel vaker op vrouwen valt, daar vaker een relatie mee gehad heb. Ben je dan niet lesbisch die af en toe op mannen valt?

  Ik heb mijzelf in het hokje van hetero gestouwd....Maar voel mij daar niet thuis. 1 omdat het een hokje is en ik liever lekker ruimte heb :blush: Want als ik aangeef dat ik vrouwen leuk vindt, maar nog niet ontdekt heb in welke hoedanigheid, is het verwarrend. En dan 'moet' ik weer mijzelf uitleggen.

  Niks mis overigens met het woord bi-schierig. Alleen is het weer dus een hokje :laughing:
   
 9. Roze olifant

  Roze olifant DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Helemaal mee eens en van mij hoef je niks uit te leggen. :wink: Mijn reactie was eigenlijk gewoon een (niet al te serieus) antwoord op de vraag die je zelf stelde. ‘Wat ben ik dan van geaardheid?’

  Maar nu ik je post teruglees was het misschien meer een retorische vraag. xD
   
 10. Fenne

  Fenne Experimenterende gebruiker

  Haha. Ik voelde mij nergens en bij niemand hier in dit topic aangevallen hoor! Ik benader het met een knipoog en een lach :smiley: We kennen elkaar niet zo goed en met geschreven tekst is altijd lastig aan te voelen hoe iets of iemand het bedoelt.

  Was inderdaad een retorische vraag :tearsofjoy:
   
  Roze olifant vindt dit leuk.
 11. De Dunne

  De Dunne Badass junkie De Leukste Thuis!

  Hebje wel al eens gezoend met een man? Een vriend van mij heeft wel met mannen gezoend en weet nu dat hij het niets vind.
   
 12. GoldenGrow

  GoldenGrow Experimenterende gebruiker

  Sowhe, wat een groot verschil!
   
 13. Fenne

  Fenne Experimenterende gebruiker

  Ik vraag mij wel af hoe het komt dat mannen die met een andere mannen zoent het 'vies' vinden (als hetero). Terwijl vrouwen met een andere vrouw zoenen (als hetero) wel vaak lekker vinden. Zoenen vrouwen gewoon lekker :yum: of zit er toch een psychisch component dat als heteroman een andere man zoenen niet oké is? Dus zoenen= bah?

  Als iemand lekker zoent, is het toch lekker zoenen?
   
  Roze olifant vindt dit leuk.
 14. Eik

  Eik DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Nee nooit gedaan. Heb een sterk vermoeden dat ik er ook niet veel aan zou vinden. Normaal gesproken probeer ik veel dingen wel uit zelfs al verwacht ik ze niet fantastisch te vinden. Dat ik dat hierbij niet heb gedaan is denk ik een combinatie van maatschappelijke conditionering en het gebrek aan zin (hetero geaardheid).

  Ja valt me ook op dat veel meer vrouwen daar positief over zijn en geinteresseerd in zijn. Geen idee waar dat aan ligt. Ik vind het zelf ook gek dat het voor mij zoveel uitmaakt. Maar feit is dat ik er bij mannen gewoon oprecht nog nooit behoefte aan heb gehad.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 15. Anunnaki

  Anunnaki Bewuste gebruiker

  Daar val ik ook onder maar vraag me het zelf ook af :tearsofjoy:
   
Laden...