1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat was jouw ziekste/engste/raarste Visual

Discussie in 'Drugs' gestart door Mr.Vanderkart, 11 feb 2009.

Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
 1. MDMAZING

  MDMAZING Wijs gebruiker

  Raarste Visual is toen ik 2 cb deed bij een maat in de auto, en we reden op de snelweg toen ik een paaltje in het midden van de rijstrook zag staan. Dat was niet leuk.
   
 2. PsychedelicMagic

  PsychedelicMagic Bewuste gebruiker

  Naar mijn idee is er een verschil tussen een visueel en een hallucinatie :P In dat geval, ik ging vroegah weleens hallucineren van wiet. Dan zag ik plotseling een vos op de weg staan of een paal. Heel vreemd.
   
 3. Natozlato

  Natozlato Belezen gebruiker

  Ik ga altijd hallucineren van mdma, en we liepen een keer 's nachts in een bos en ik zag opeens kleine tafeltjes met stoelen met Mexicaanse kleedjes, alsof we langs het terras van een restaurant liepen. Ik keek nog eens goed, en toen zag ik de patronen van de tafelkleedjes veranderen in blaadjes van de struiken.
   
  TechnoChicken en Sannetje vinden dit leuk.
 4. XTSpeed

  XTSpeed Newbie

  Paar weken geleden na 4 pillen xtc. Ik zag een gewapende man naast mij staan, die ineens verdween, en een electriciteitskastje werd ineens 20 cm hoger.
   
  Generaal_Grafsteen vindt dit leuk.
 5. Generaal_Grafsteen

  Generaal_Grafsteen Experimenterende gebruiker

  hoe leef jij nog.

  ___
  Mijn raarste visual was na een hele nacht doorslikken 2 pillen in kwartjes dat het plafond kapot sprong en de krakjes in het plafond werden lopende spinnen.
   
 6. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Donateur

  Ik heb nog maar ene keer een hallucinatie gehad. Dat was na een avond/nacht speed en vrij veel wiet. Was al bijna 24 uur wakker en weinig tot niets gegeten. Ik wilde al eens heel graag iets zien wat er niet echt was en werd op mijn wenken bediend.
  Tegen de ochtend lag ik (eindelijk) moe in bed en in ene stond daar levensecht en levensgroot Tijgertje! Uit Winnie de Pooh. Gewoon op de andere helft van mijn twee-persoonbed! Eerst was het echt zoals Tijgertje uit de films en enkele seconden later bleek het een mens in een Tijgertjes pak. Maar zooooo echt! Ik kon knipperen met de ogen, weg kijken, rechtop gaan zitten maar persoon in Tijgertjes kostuum bleef op mijn bed staan!
  Pas toen ik het licht aan deed was ie weg. Zo weird! Maar ook zooooo gaaf! Super vet vond ik het!

  Verder alleen lichte patronen en ademen van objecten gezien op 2cb. Dat was niks mega indrukwekkend qua visuals vond ik. Wel heel erg leuk 2cb maar geen visuals die me echt zijn bijgebleven of te mooi vond. Notting special as they say.
   
  Fenrir en Lytje pole vinden dit leuk.
 7. Lytje pole

  Lytje pole Bewuste gebruiker

  Grappig, bij mij is dat soms precies andersom. Maar zelfde uitgangspunt denk ik. :)

  Leuk verhaal, en maf zeg zo’n levensechte hallucinatie!

  In de natuur heb ik wel een speciale trip op 2C-B meegemaakt. Superweird met overal patronen waar mensen soms gewoon doorheen fietsten.
  Nice.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 8. Horrorclowns tijdens closed eyes visuals van de 2cb. Het erge was dat de visuals/space met mn ogen open alleen maar erger waren om te handelen.
   
 9. Fenrir

  Fenrir DF Staff Medewerker Moderator Tripreporter

  Toen ik met een vriend een keer halverwege de ochtend besloot naar onze tenten te gaan (en we allebei weinig slaap en veel pep te verduren hadden gekregen) hadden we dezelfde hallucinaties.
  We keken al een paar minuten steeds naar dezelfde blaadjes en tentflapjes die wapperden in de wind (bleek later dat het dat was), en uiteindelijk gingen we aan elkaar vragen of we hallucineerden of dat er echt een paar in grijs geklede mensen heel vreemd stonden te dansen in die struik en achter die tent.
  Omdat we precíes hetzelfde zagen dachten we dat het echt was, maar het was zo maf dat er om 7 uur 's morgens mensen in slow motion stonden te dansen in struiken dat we besloten het te gaan checken. Tot op een meter afstand of zo bleef ik mensen zien dansen, en toen werden het ineens takken.

  Geen hele rare of enge visuals, maar het feit dat we hetzelfde zagen en ervan overtuigd waren dat het echt was maakte het voor mij wel de meest indrukwekkende visuals.
   
  De Dunne vindt dit leuk.
 10. De Dunne

  De Dunne Badass junkie Donateur

  Ik heb alleen nog thuis gebruikt en maar een paar keer. Hoogste dosering was 19 mg. Zeker patronen gezien hoor, CEV ook wel wat. Kasten en vloeren ademde sterk. Maar niet zo levensecht als die Tijgertje.
  Ooit ga ik eens truffels proberen en als dat bevalt een stap verder en LSD proberen. Ik heb nog nooit echt getript. Hoop dan echt hallucinaties te krijgen en echt mooie duidelijke visuals. Lijkt me prachtig! Zeker LSD trekt mij wel maar ben daar voorlopig nog niet aan toe.
   
  Lytje pole vindt dit leuk.
 11. Sannetje

  Sannetje Experimenterende gebruiker

  Na een redelijke dosis xtc op een festival zag ik overal op de grond van die wegwerp treinkaartjes liggen heel raar en k heb de hele avond nagedacht over hoe het kon. Niet nagedacht dat t miss niet zo was in de realiteit, dat kwam pas de volgende dag in me op haha
   
 12. D.P.

  D.P. Newbie

  Ik zat op me kammer wat speed on te kappen na dat het net droog was en dacht in mijn ooghoek een raam in mijn muur teze zien waar me ouders door heen keken ik schrok me zo rot dat ik me telefoon uit refelex door de kamer smeet. Was trouwens gewoon een bureau wat tegn mijn muur
  Was op dat punt om en en nabij de 50-60 uur wakker van de speed me niet exact meer herineren hoe lang.
   
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Online headshop Waterpijp-bong.nl, de waterpijp- en bongspecialist
Laden...